Коли лучани зможуть скористатися послугою «єМалятко»

04 Січня 2020, 13:19
Проєкт «єМалятко» запрацює в Луцьку 2253
Проєкт «єМалятко» запрацює в Луцьку

У січні цього року проєкт електронних державних послуг при народженні дитини «єМалятко» запустять в 10 українських містах: Києві, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Рівному, Кривому Розі, Львові, Луцьку, Вінниці та Маріуполі.

Про це інформує Міністерство цифрової трансформації України у соціальній мережі Фейсбук.

Харків – перше українське місто, де цю послугу вже запровадили.

«єМалятко» загалом передбачає 10 послуг для батьків новонароджених в одній послузі від держави. Наразі послуга доступна в тестовому режимі у Харкові і об’єднує 8 сервісів.

Реалізація комплексної послуги «єМалятко» розпочалася 5 місяців тому за дорученням Президента України. Наразі впровадження сервісу відбувається Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Прем’єр-міністра України, Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства соціальної політики, Міністерства фінансів, Державної міграційної служби, Державної податкової служби; та за сприяння міжнародних проєктів: канадський проєкт SURGe «Супровід урядових реформ в Україні», Програма EGAP (Швейцарська Конфедерація та Фонд Східна Європа), проєкту Egov4Ukraine, що є частиною програми ULEAD з Європою, EU4PAR.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром