Центр: 78-річну лучанку винесли через вікно

07 Жовтня 2015, 13:11
3717

Луцькі пожежні врятували двох людей, які не змогли самостійно залишити приміщення, оскільки вихід заблокований вогнем та густим димом.

Як розповіли в прес-службі обласного ДСНС, 6 жовтня о 01:00 до Служби порятунку «101» Луцька надійшло повідомлення про пожежу у триквартирному житловому будинку на вулиці Коперника. Дим та полум’я, що охопило приміщення дерев’яної веранди, помітили сусіди і негайно зателефонували на номер рятувальникам.

За чотири хвилини на місце події прибули бійці найближче розташованого підрозділу – частини спеціальної пожежної техніки, а ще за декілька хвилин прибули вогнеборці ДПРЧ-1 міста Луцька.

З’ясувалося, що двоє людей не можуть самостійно залишити приміщення, оскільки вихід заблокований вогнем та густим димом.

«Тож пожежні Олег Зенцов, Олександр Цибуковський та Альфред Невельський на чолі з начальником варти Сергієм Січком провели заходи з порятунку потерпілих, – розповіли в прес-службі. – 78-річну власницю квартири та її родича вони евакуювали драбиною через вікно та передали до рук медиків».

За 20 хвилин рятувальники локалізували горіння, а ще за 16 хвилин ліквідували пожежу остаточно. Вогнем пошкоджено незначну частину покрівлі будівлі, стіни та перекриття в прибудованій дерев’яній веранді. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром