Студентки Луцького коледжу показали майстер-клас з приготування куті

02 Січня 2020, 10:58
Студентки Луцького коледжу показали майстер-клас з приготування куті 3440
Студентки Луцького коледжу показали майстер-клас з приготування куті

Студенти Луцького корпоративного коледжу ЛТЕУ провели майстер-клас з приготування традиційної різдвяної страви українців – куті. 

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила Олена Цвек.

Учні професії «Кухар.Кондитер» приготували чотири види святкового смаколика: святкову, по-турйськи, а також кутю з перловки та рису.





 

Довідково: Кутя́ – відварені у воді зерна пшениці або ячменю з медом. Традиційна ритуальна страва новорічно-різдвяного циклу. Готується тричі: на Святий Вечір – Багата кутя, перед Старим Новим роком – Щедра кутя й у переддень Водохрещі – Голодна кутя.

Читайте також: На свята синоптики обіцяють справжню зиму



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024