Студентки Луцького коледжу показали майстер-клас з приготування куті
02 Січня 2020, 10:58
3440
Студентки Луцького коледжу показали майстер-клас з приготування куті
Студенти Луцького корпоративного коледжу ЛТЕУ провели майстер-клас з приготування традиційної різдвяної страви українців – куті.
Про це на своїй сторінці у facebook повідомила Олена Цвек.
Учні професії «Кухар.Кондитер» приготували чотири види святкового смаколика: святкову, по-турйськи, а також кутю з перловки та рису.
Довідково: Кутя́ – відварені у воді зерна пшениці або ячменю з медом. Традиційна ритуальна страва новорічно-різдвяного циклу. Готується тричі: на Святий Вечір – Багата кутя, перед Старим Новим роком – Щедра кутя й у переддень Водохрещі – Голодна кутя.
Читайте також: На свята синоптики обіцяють справжню зиму
27/04/2024
П'ятниця
26.04.2024
17:24
16:49
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт