Луцьк, 12 червня: Аваков потурбувався про луцьких пташок

12 Червня 2015, 23:00
4856

Головні події п'ятниці - в одній публікації

Студенти згуртувалися у бібліотеці імені Олени Пчілки на мистецькі посиденьки, з нагоди 75-річчя з заснування книгозбірні. Молодь задоволена і заряджена натхненням до наступних нічних дивацтв.

А муніципальна дружина провела рейд магазинами міста на предмет продажу алкоголю опісля 22-ї. Врешті до адміністративної комісії направлено на розгляд протоколи щодо продавця-порушника закону у торговому павільйоні на проспекті Волі.

Оприлюднено результати опитування американської компанії International Republican Institute: 20 % містян вважають, що луцькі тротуари в гарному стані, напротивагу їм 31 % опитаних схиляються до думки, що тротуари погані, а 2 % респондентів назвали  «жахливими».

У Луцькій міській раді відбулося засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів. Представники кримінальної міліції у справах дітей розповіли батькам-вихователям про протиправну поведінку дітей та те, як запобігти правопорушенням серед неповнолітніх.

Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак розповів, що прокуратурі достеменно невідомо, хто віддав наказ на використання світло шумових гранат на штурм УМВС (на час євромайданних протестів), однак застосування працівниками міліції спецзасобів передбачено Законом України «Про міліцію», тож міліціянти мали повне право застосовувати світлозвукові пристрої для самозахисту та для відбиття нападу на будівлі. 

Арсен Аваков заборонив луцьким комунальникам вирубувати насадження заказника «Пташиний гай» і наказав розпочати службове розслідування за фактом неналежного реагування міліції на заяви активістів щодо несанкціонованої вирубки.

Секретар Луцької міськради Сергій Григоренко розповів, що іподром у центральному парку знесуть на користь розбудови сучасного легкоатлетичного комплексу.

Виставку картин із антимілітариськими настроями презентувала польська художниця Гражина Крук - у Краєзнавчому музеї їх ще можна побачити на власні очі 13 червня.

Лучани стали свідками урочистої церемонії «Свято олімпійського прапора», яку влаштували з нагоди відкриття І Європейських ігор у Баку.

 

Картину дня, за матеріалами місцевих ЗМІ, підготувала Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром