На трасі Володимир-Луцьк орудують вандали: трощать огорожу, крадуть дорожні знаки

28 Грудня 2019, 10:28
1919

На відрізку траси H-22, на відремонтованій ділянці дороги Володимир-Волинський – Луцьк невідомі потрощили бар’єрне огородження, покрали дорожні знаки та пошкодили сигнальні стовпчики.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Протягом 2017-2018 року на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області проведено поточний середній ремонт автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Володимир-Волинський – Луцьк.

Відновлено 72 км дороги національного значення, якою щодня курсує чималий потік автівок, у тому числі й з громадянами інших країн. Дорожники приклали чимало зусиль і коштів аби проїзд на цьому відрізку став комфортним і безпечним.

«Та, на жаль, не всі вміють цінувати працю інших та бережно ставитись до чужого майна. Окрім того, що автомобільні дороги вкрай потерпають від перенавантажених транспортних засобів, значної шкоди їм завдають ще й дії зловмисників, які з корисних чи інших мотивів викрадають або руйнують елементи облаштування доріг.
Раніше на вищевказаному відрізку автошляху Н-22 невідомими особами було викрадено значну кількість дорожніх знаків та потрощено бар'єрне огородження, а днями там виявлено пошкоджені сигнальні стовпчики.
Непоодинокими є випадки завдання шкоди дорожній інфраструктурі внаслідок ДТП, що незафіксовані в поліції, адже порушники залишають місце пригоди. У такому разі, як правило, неможливо встановити винуватця і стягнути з нього матеріальну шкоду, тож відновлювати пошкоджене майно приходиться за державні кошти, що спрямовуються на експлуатаційне утримання автошляхів.
Унаслідок таких вчинків несвідомих громадян не лише завдається шкода державному майну, а й ставиться під загрозу безпека користувачів доріг, бо відсутність того чи іншого засобу організації дорожнього руху створює передумови для виникнення дорожньо-транспортних пригод», – інформують в Службі.

Відтак, служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до всіх жителів Володимирщини з проханням дбайливо ставитись до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них.

Також громадян закликають не бути байдужими і у разі виявлення випадків навмисного пошкодження або викрадення елементів облаштування доріг своєчасно повідомляти про це в правоохоронні органи (102) та в Службу автомобільних доріг у Волинській області, тел. (0332) 78-54- 69.



 

Коментарі
28 Грудня 2019, 15:44
То все приїзжі цигани що торгують московськими іконами на базарі
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром