Коли у Луцьку відновлять систему GPS-моніторингу громадського транспорту

26 Грудня 2019, 14:33
2037

Систему GPS-моніторингу відновлять після затвердження паспортів маршрутів

У зв’язку з розірванням договорів на перевезення пасажирів, що зумовлено відмовою перевізників від впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду, проходить процес оголошення конкурсів на залучення перевізників до здійснення перевезень і залучення перевізників по тимчасових договорах з формуванням нових схем та розкладів руху. Про це йдеться у відповіді Луцької міської ради на електронну петицію щодо запуску моніторингу громадського транспорту.

Після внесення та оновлення даних щодо схем руху і розкладів руху – усі транспортні засоби можна буде переглянути за допомогою мобільного додатку «CityCard».

Читайте також: На маршрутах №27 та №27а запрацювали валідатори.

Оператор електронних систем (ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ») забезпечуватиме експорт даних, які генеруються АСООП, в одному або кількох форматах відкритих даних.

На даний час здійснюється інтеграція експорту даних з системи моніторингу відповідно до вимог та рекомендацій постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 для оприлюднення наборів відкритих даних органів місцевого самоврядування «Єдиного державного вебпорталу відкритих даних».

Читайте також: Чи розраховуються у луцьких маршрутках лише е-квитками.

Після завершення робіт з інтеграції та оприлюднення набору «Дані про місцезнаходження громадського транспорту в режимі реального часу» і затвердження паспортів маршрутів існуючим та новим онлайн сервісам буде доступна у «відкритому доступі» інформація щодо руху транспортних засобів в режимі реального часу.

Читайте також: Маршрут № 236 «Гірка Полонка – Липини» їздитиме три місяці.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром