Театральний майдан: стартував етно-фестиваль «Різдво у Луцьку»

14 Січня 2017, 17:13
2334

Лучани та гості міста зібралися на Театральному майдані, щоб переглянути виступи учасників міжнародного етно-фестивалю «Різдво у Луцьку».

Цей захід уже став традиційним для нашого міста. На цьогорічний етно-фестиваль з'їхалися кращі колядники з міста Луцька, найвіддаленіших куточків Волині, України та з-за кордону – пишуть на сайті міськради.

Впродовж двох днів на головному майдані міста колядуватимуть та віншуватимуть на щастя, на здоров’я, на добро близько 40 колективів – учасників фестивалю.

У програмі фестивалю різдвяно-обрядові дійства, колядки, щедрівки, вертепи, дегустація питних медів, виставки.

Під час фестивалю відбувається різдвяний ярмарок, де лучани можуть посмакувати різноманітними різдвяними стравами, солодощами, придбати сувенірну продукцію тощо.

Свою продукцію для лучан і гостей міста представили й медовари. Усі охочі могли скуштувати меду, придбати вироби з воску та інші продукти бджільництва.

Також у програмі – конкурс перебиранців «Наша Маланка не сама ходить», народне караоке, концерт гурту «Флайза», етно-дискотівка, флеш-моб «Коляда від Василя» та ще багато цікавого.Впродовж фестивалю відбувається благодійна акція «Свято для солдата».

А у Палаці культури міста Луцька влаштували конкурс дитячих колективів «Різдвяна казка».
Етно-фестиваль «Різдво у Луцьку» триватиме й завтра. Початок заходів о 12 годині. На Театральному майдані продовжиться Різдвяний ярмарок.















 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром