Діти загиблих в АТО отримали мобільні телефони від почесного громадянина Волині

14 Січня 2017, 15:37
2425

Дітям загиблих бійців вручили сучасні мобільні телефони, які придбали за кошти, що передав голова спілки «Мости в Україну», почесний громадянин Волині Карл-Герман Крог.

13 січня у залі засідань міської ради відбулася благодійна акція для дітей, чиї батьки загинули у зоні АТО – інформують на сайті міськради.

Міський голова Микола Романюк та координатор проектів, які реалізовує спілка «Мости в Україну» (Німеччина) Олександр Міщук вручили дітям сучасні мобільні телефони, які придбали за кошти, що передав голова спілки «Мости в Україну» Карл-Герман Крог.

Микола Романюк висловив щирі слова вдячності за налагоджені місточки дружби голові спілки «Мости в Україну» Карлу-Герману Крогу, який є генератором багатьох хороших ідей. Упродовж багатьох років допомагає медичним і освітнім закладам міста і області.

За його словами, особливо тісною співпраця із німецькими друзями стала після підписання угоди про партнерство між містом Луцьк та краєм Ліппе (Німеччина). Нещодавно Карл-Герман Крог передав гроші для сімей та дітей-сиріт, батьки яких загинули в АТО, що були зібрані під час благодійного концерту за участі українських та німецьких творчих колективів.

Працівники Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, які здійснюють соціальний супровід дітей, загиблих у зоні АТО, провели опитування і довідалися, що діти хочуть мати хороші телефони. І от сьогодні з доброї волі благодійників їхня мрія стала реальністю.

Олександр Міщук додав, що Карл-Герман Крог є великим патріотом України, Волині і міста Луцька, він також є почесним професором трьох вищих навчальних закладів Волині, його велика самовіддана праця оцінена орденами в Україні і Німеччині. Він зв'язався по телефону з Карлом-Германом Крогом і той щиро привітав дітей з різдвяними святами від спілки «Мости в Україну».

«Ми вирішили зробити вам подарунки, щоб ваше життя стало трішечки кращим. Ми, німці, бажаємо вам та усім жителям Луцька усього найкращого, щоб життєві стандарти українців покращилися», – сказав Карл-Герман Крог.

Крім того, діти отримали солодкі гостинці від Миколи Романюка і разом сфотографувалися на згадку про цікаву зустріч.











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром