Щоб зрізати дерево, потрібен дозвіл міськради

06 Жовтня 2015, 15:44
3646

За порушення правил поводжень з відходами та за безпідставне зрубування дерев з ділянок, які не є приватною власністю, лучани зобов’язані будуть сплатити штраф від 150 до 1 800 гривень.

У Луцькій міській раді сьогодні, 6 жовтня, радилися, як потрібно піклуватися про чистоту нашого міста. На підтримку Всесвітнього руху «Робімо чистим світ», який проходить в Україні під гаслом «Чиста Україна – чиста Земля» в Луцьку з 25 вересня, стартувала акція «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна».

Акція триватиме до 15 листопада. За цей час, каже радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока, планують провести ряд заходів з озеленення, посадки дерев, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання парків та інших територій міста для покращення стану довкілля.

«Хороший господар, як і природа готується до зими завчасно. Тож ми плануємо не тільки проводити заходи для покращення екологічної ситуації міста, а й запобігати порушенням, які можуть призвести до негативних наслідків. Не треба чекати, коли недоліки будуть прикриті снігом», – повідомляє Борис Сорока.

Тим, хто спалюватиме відходи та сухе листя не у відведених для цього місцях, або іншим чином порушуватиме правила поводження з відходами, обіцяють штрафи від 150 до 1 800 гривень. А тих, хто захоче зрізати дерево на ділянці, яка не є їхньою приватною власністю, штрафуватимуть на суму від 510 до 850 гривень.

Коментарі
07 Жовтня 2015, 02:11
скільки оштрафовано за спалювання сухого листя?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром