14 мільйонів євро витратять на реконструкцію теплопостачання

06 Жовтня 2015, 15:34
3832

Міськрада ухвалили план енергетичного розвитку Луцька.  

Про це стало відомо на позачерговій сесії міської ради 6 вересня.

До розробки плану залучали представників різних комунальних підприємств міста, аби врахувати думку експертів. Також розробили інвестиційну стратегію, яка включає дослідження фінансових можливостей підприємств міста до 2030 року, враховано ситуацію із зростанням цін та можливим розвитком ВВП та впливом інфляції. Також програмою передбачено скорочення викидів СО2.

«Аж ніяк не кожне місто може похвалитися муціпипальним енергетичним планом», – зазначив Микола Романюк.

Окрім того, заступник міського голови Тарас Яковлєв зазначив, що план передбачає виконання 90 різних проектів, гроші на які уже шукають.

 «14 мільйонів євро піде на реконструкцію теплопостачання. Маємо співпрацю і на наступні кредити. Роботи проводитимуть у галузях теплопостачання, водовідведення, світла, благоустрою та інших», – зазначив Тарас Яковлєв.

Коментарі
06 Жовтня 2015, 20:25
Романюк найкращий мер за свою історію Луцька, я дуже хочу щоб він пройшов на цих виборах, так як його подальші проекти з реконструкції вулиці Лесі Українки чи цей проект з теплопостачання вже озвучені і вони будуть впроваджуватись!
06 Жовтня 2015, 20:59
Романюк- справжній господар в місті. дійсно дбає про Луцьк і лучан. приємно, що постійно впроваджуються нові проекти для благоустрою міста.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром