Поблизу Чарукова ловили рибу сітками

24 Грудня 2019, 18:01
1660

У період з 16 по 23 грудня 2019 року Волинський рибоохоронний патруль задокументував 13 порушень природоохоронного законодавства.

Склали п’ять протоколів за порушення правил рибальства та чотири – за грубі порушення. Крім того, оформили чотири акти виявлення та вилучення безхазяйного майна. Про це повідомляє рибоохоронний патруль Волині.

«За цей період на порушників наклали 255 гривень штрафів. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 4 кілограми водних біоресурсів.

Також вилучили чотири одиницізаборонених знарядь лову та ще 12 одиниць – за актами безхазяйного майна», – повідомив керівник рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

20 грудня під час спільного рейду з працівниками Держекоінспекції у Волинській області виявлено безхазяйне майно. На водному об’єкті, поблизу села Чаруків Луцького району Волинської області з водойми вилучили сім риболовецьких сіток. Склали відповідний акт.

Наступного дня під час обстеження озера Велике Згоранське, поблизу села Згорани Любомльського району, зафіксували аналогічне порушення. Вилучили п’ять безгосподарських сіток, загальною довжиною 420 м. В сітках знаходилося 28 екземплярів риби плітка, загальною вагою 4 кілограми. Рибу здано на склад рибоохорони для подальшої передачі до міського зоопарку.

Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром