Лучан кличуть на дві години в Туреччину

13 Січня 2017, 12:20
1886 Джерело: more-turiv.com

Набридло сидіти дома на зимові свята? Пора провести час із користю!

У суботу, 21 січня, о 18:00 відбудеться уже щасливий 13 захід програми «EnglishOK» за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа». Цього разу гості події зможуть поринути в чарівний світ загадкової Туреччини.

Запрошуємо усіх охочих завітати за адресою вул. Градний Узвіз, 5 для прекрасного проведення двох годин, вдосконалення власних комунікативних можливостей англійською мовою та отримання величезної дози позитиву.

Вас очікують веселі ігри, в які не соромно грати і дорослим, Ви потрапите в різні цікаві ситуації та познайомитесь з чудовою людиною родом з Туреччини. Від кого ж ще можна дізнатись щось про країну, як не від того, хто там народився і виріс?

Які критерії відбору учасників? Для нас неважливі Ваш вік, стать чи рівень володіння англійською. Нам потрібно лише Ваше бажання прийти дізнатись більше про таку загадкову країну, а також заповнена Вами легка реєстраційна форма, адже кількість місць обмежена:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5mT4Gh8zJlWZIVjIN2gIaDnv1_g_CvNuyy3Wu4XDFQOOosw/viewform

Отож, з нетерпінням чекаємо Вас за адресою вул. Градний Узвіз, 5 о 18:00 в суботу, 21 січня. Трішечки Туреччини нікому не завадить!

*Захід буде проводитись англійською мовою.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром