У Боратині встановили рекорд України

20 Грудня 2019, 17:56
У Боратині встановили рекорд України 3064
У Боратині встановили рекорд України

Офіційний представник Книги рекордів України на Волині, заслужений діяч мистецтв Віталій Іваницький зафіксував новий рекорд – 287 Миколаїв (осіб з іменем Микола чи похідними від цього імені прізвищем або по батькові) – учасників акції Боратинської ОТГ, зібрали на одній локації з нагоди Дня святого Миколая і засвітили новорічну ялинку.

Сотні місцевих жителів і гостей прийшли, щоб долучитися до свята та зарядитися передноворічним настроєм. Для дітей та дорослих влаштували святковий концерт та новорічні розваги. Йдеться на сайті ОТГ.




Атмосферно та феєрично, наче у центрі Відня, Будапешту чи Праги, 19 грудня – у День святого Миколая – новорічними вогнями засяяла головна ялинка Боратинської громади.

Привітати учасників дійства зі святом та запалити яскраві вогні на головній ялинці громади прибув святий Миколай.

Сільський голова Сергій Яручик привітав громаду з прийдешніми новорічними та різдвяними святами й відзначив наймолодшого Миколайчика, яким став 5-ти місячний Микола Гавура та найстаршого учасника рекорду – 78-річного жителя громади Миколу Яковича Сюйву.

З вітальними словами до громади також звернувся депутат Волинської обласної ради Юрій Цейко та помічник депутата Верховної ради України Вячеслава Рубльова Юрій Харченко.


1


Кілька годин сотні учасників дійства веселилися, робили знімки на фоні тематичних фотозон, частували солодощі, чаєм, кавою та глінтвейном.

Організатори свята на чолі з Сергієм Яручиком побажали жителям Боратинської громади та всій Україні щасливого Різдва і чудового Нового року.














 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром