На Театральному майдані засвітили головну ялинку міста

20 Грудня 2019, 10:17
У Луцьку засвітили головну ялинку міста 2162
У Луцьку засвітили головну ялинку міста

У День святого Миколая в Луцьку засяяла головна ялинка міста.

Протягом 19 грудня у місті панує казкова атмосфера. Логічним продовження різноманітних святкових заходів стало святкове засвічення головної ялинки, що зібрало лучан разом на Театральному майдані. Повідомляють на сайті Луцькради.

Віршами, піснею, танцями маленькі лучани та лучанки закликали Святого Миколая завітати на свято. Зі сцени лунали веселі колядки, різдвяні та новорічні пісенні твори народної творчості.





До привітань долучилися секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, представники обласної влади та духовенства.

В свою чергу, підтримуючи добру традицію, представники організації «ПЛАСТ» передали луцькій громаді благодатний Вифлиємський вогонь миру.

Щирі слова та святковий запал, із яким дитячі серця очікували дива, все ж були почуті, тому що згодом до лучан завітав сам Святий Миколай. Як покровитель міста, він привітав усіх із прийдешніми різдвяними та новорічними святами, і попросив своїх янголят-помічників за допомогою Духу Різдва засвітити головну новорічну красуню міста.













 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром