У Луцькраді хочуть мінімалізувати викиди газів

06 Жовтня 2015, 11:58
5343

У міській раді розробили план енергетичного розвитку міста.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 6 жовтня.

До розробки плану було залучено представників різних комунальних підприємств міста, аби врахувати думку експертів. Окрім того, розробили інвестиційну стратегію, яка включає дослідження фінансових можливостей підприємств міста до 2030 року, враховано ситуацію з ростом цін та можливим розвитком ВВП та впливом інфляції.

Також програмою передбачено скорочення викидів СО2. Проте поки відсутні строки виконання програми.

«У програмі є перелік назв проектів, проте немає термінів виконання. Пан розроблено до 2025 року, але коли він здійснюватиметься, ніхто не знає. Виходить, коли захочу, то і зроблю», – каже депутат Рустам Дячук.

Чи підтримають депутати цю програму, стане відомо на сесії міської ради.

Коментарі
06 Жовтня 2015, 20:31
Бачите це все наш міський голова, який має плани на майбутнє вдосконалення міста , а ці всі кандидати що балатуються з ним на виборах не внушають в мене довіру , так як більшість з них не компетентна, а поки вони наберуться тієї компетенції то пройде багато часу. Тому мій вибір на місцевих виборах це Романюк Микола Ярославович!
07 Жовтня 2015, 02:16
У дворі поліклініки 1 по пр.Волі нема чим дихати, коли мешканці палять, певне, торфом!!!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром