Луцькрада відклала покупку автобуса за три мільйони

12 Січня 2017, 12:04
1780 Джерело: gumenetska.gromada.org.ua

Три мільйони на покупку автобуса може не вистачити, відтак депутати вирішили відкласти покупку та здійснити її за результатами перевиконання бюджету за перший квартал.

Відповідне рішення ухвалили на пленарному засіданні сесії міськради у четвер, 12 січня.

Нагадаємо, що міська рада хоче купити автобус, яким користуватимуться творчі колективи Палацу учнівської молоді, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл. Власний автобус мав би зменшити фінансове навантаження на батьків, які не завжди мають змогу оплачувати поїздки дітей на змагання та виступи в інші міста та за кордон.

Міський голова Микола Романюк розповів, що під час погоджувальної ради промоніторили вартість автобусів та дійшли висновку, що 3 мільйони гривень на хороший транспортний засіб може не вистачити. Відтак, депутати вирішили почекати з покупкою та розглянути можливість його придбання за рахунок перевиконання бюджету у першому кварталі.

Передбачається, що автобус перебуватиме на балансі виконавчого комітету Луцької міської ради та обслуговуватиметься у гаражі виконкому. Наразі ж для поїздок дітей будуть користуватися послугами нерегулярних перевезень, для чого з міського бюджету виділили 500 тисяч гривень.

 

Софія СІЧКУН

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром