Сервіс від А до Я: які послуги надає Master911

19 Грудня 2019, 17:36
Фото ілюстративне 1956
Фото ілюстративне

Проблеми з побутовою технікою можуть бути частим явищем у домі.  Зазвичай вона виходить з ладу в той момент, коли дуже потрібна в застосуванні, а в будинку навряд чи є інша. Тоді питанням №1 стає оперативне вирішення проблеми без додаткових зусиль і затрат часу, адже є і важливіші справи. У цьому випадку потрібно «залізти» в інтернет і підшукати майстра, а для такої місії ідеально підійде онлайн-сервіс домашнього ремонту Master911.

Чому варто скористатися послугами сервісу Master911?

Зараз сфера послуг розвивається дуже стрімко, а тому і займає чи не найбільший сегмент ринку. Особливо актуальними є різні онлайн-платформи, маркетплейси, які в теперішній час стають незамінними при вирішенні будь-яких побутових питань. Одним із таких є сервіс домашнього ремонту Master911, який має чимало переваг: 

  1. Оперативний підхід до звернень клієнта з уточненням усіх питань.

  2. Співпраця з кваліфікованими і перевіреними майстрами своєї справи.

  3. Консультація для клієнтів перед замовленням майстра, узгодження вартості послуг.

  4. Оформлення гарантії на виконану роботу з контролем усього процесу. 

  5. Універсальність при підборі послуг для клієнтів. 

  6. Вирішення усіх спірних питань з адміністрацією сайту Master911.

  7. Вибір менеджером майстра за геолокацією та технічними навичками. 

  8. Проведення оплати за роботу в готівковий і безготівковий спосіб.

Чим особливий сервіс домашнього ремонту Master911?

Сервіс MASTER911 не є компанією з кількома відділами, а зручною платформою, яка працює в онлайн-режимі. З його допомогою можна вирішити будь-які проблеми як з ремонтом побутових приладів, так і з їх обслуговуванням. Сервіс передбачає поетапність при роботі з клієнтами, а також конструктивне вирішення усіх спірних питань. Також на сервісі можна отримати знижку 5 %, якщо замовлення майстра потрібне на інший день.

Master911 є дуже вигідною пропозицією для людей, адже достатньо залишити заявку на сайті і менеджер швидко зв’яжеться з клієнтом, переважно до 2 хвилин. Такий сервіс пропонує послуги для ремонту різної побутової техніки, зокрема й для пральних машин Indesit. Якщо у вас якісь несправності із цим приладом або інша поломка, то варто звернутись у сервіс Master911. Він пропонує послуги ремонту, установки, підключення чи монтажу пральних машин Indesit. У результаті менеджери швидко проводять консультацію з клієнтом, аби він міг уточнити зручний час для приїзду майстра.

Також попередньо узгоджують вартість побутових послуг: якщо замовникові все підходить, то виконавець береться до ремонту чи встановлення пральної машини Indesit. Важливо, що після цього відділ контролю якості просить оцінити майстерність спеціаліста, а потім надсилає відповідний документ. Відтак майстер отримує оплату з бонусним відгуком, а клієнт договір з переліком робіт. Така практика значно поліпшує не тільки рівень обслуговування, а й ефективність співпраці між сервісом і клієнтами. Окрім того, це мотивує спеціалістів до якості та оперативності при виконанні різних робіт. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром