Луцькі волонтерки створили спокусливий календар

12 Січня 2017, 10:47
3021

З’явилися перші фото благодійного календаря, який створили активістки громадської організації «Інститут волонтерства та громадської співпраці». 

Його луцькі волонтерки видають уже вдруге, і цього року прикрасити сторінки календаря було більше 200 охочих, – пише Таблоїд Волині.

Ідея цьогорічного видання – продемонструвати нематеріальну культуру України, показати, що традиції – які б різні в залежності від території вони не були – роблять нас єдиним непереможним народом.

«Цього року трохи був затягнутий процес з дизайном та друком, із запланованих 3 днів він зайняв мало не 3 тижні, - це реально важко морально. Ми навіть хотіли кинути це все. Але уявіть – на 6 місць для малювання було більше 200 охочих», - розповіла одна із ініціаторок ідеї, голова Інституту волонтерства та громадської співпраці Юлія Євпак.

У ролі моделей виступили відомі волиняни – Галина Падалко, Марина Хромих, Дарина Кухарук, Майя Голуб, Василина Боруцька, Павло Луцака, Антоніна Клімішина та інші.

Оголені частини тіла волинян прикрасили традиційним українським декоративним розписом – петриківкою. Над їх креативністю й автентичністю працювали художниці Марія Оліферук, Аня Деревич, Богдана Місюк, Оксана Федорук. Також створювати образи допомагала стиліст Анна Хомяк.

А фотограф проекту Лідія Кожевнікова обіцяє повезти доробки на офіційний обмінний візит молодих лідерів, який пройде у Японії  у лютому 2017 р.

Найдовше та найцікавіше, розповідають автори календаря, було працювати над образом животика з лялечкою всередині, адже модель знаходилася на восьмому місяці вагітності.

Коштуватиме благодійний календар 150 грн. Таку пожертву можна буде зробити уже починаючи з 13 січня у Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки (2 поверх), де знаходиться ГО  «Інститут волонтерства та громадської співпраці». Згодом календар розповсюджуватимуть і у книгарнях Луцька. Кошти з продажу будуть спрямовані на потреби бійців, тому кожен може придбати таку ексклюзивну річ і водночас допомогти нашим захисникам.

«Ваша допомога – України перемога!», - впевнені волонтерки.











 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
12 Січня 2017, 12:50
а де спокуса?
12 Січня 2017, 23:24
убогий календарик, не вдохновит воинов.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром