У Луцьку буде новий автобусний маршрут

12 Січня 2017, 09:43
Ілюстративне фото 1843
Ілюстративне фото

У Луцьку пропонують відкрити новий автобусний маршрут 22а сполучення «Карбишева – село Княгининок».

Про це стало відомо у середу, 11 січня, під час позачергового засідання виконавчого комітету, – повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк зауважив, що проект рішення підготовлено на звернення голови Княгининівської ОТГ Олени Твердохліб та отримано погодження Волинської обласної державної адміністрації.

Маршрут курсуватиме такими населеними пунктами та вулицями міста: житловий масив Кам'янка села Княгининок, село Милуші, село Зміїнець, Ковельська, Глушець, Паркова, (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вулиці Карбишева та у житловому масиві Кам'янка села Княгининок).

Анатолій Миронюк зауважив, що з перевізником ТзОВ «Санрайз», який нині виконує перевезення за автобусним маршрутом № 22 «Карбишева-Ковельська», досягнуто домовленості, що на період до проведення конкурсу він забезпечить виконання п'яти рейсів (два рейси у ранковий час, один – в обідню пору, два рейси у вечірній час) до житлового масиву Кам'янка села Княгининок.

Усі охочі можуть подати документи на конкурс з 19 січня до 3 лютого в управління транспорту та зв'язку міської ради. Сам конкурс відбудеться 20 лютого.

Члени виконкому підтримали відповідний проект рішення.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром