Луцькі школярі побували у ролі помічників патрульних

18 Грудня 2019, 17:19
1366

У Луцьку завершився перший етап проекту «Помічник патрульного», де відбувалося знайомство школярів із працівниками поліції.

Екскурсія і знайомство з працівниками, неформальне спілкування з керівником та навіть чай зі смаколиками, – усе це чекало старшокласників з 17 школи, які вирішили стати помічниками патрульних. Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Протягом кількох попередніх тижнів вони навчались разом з інспекторами зі звязків з громадськістю, розбирали різні ситуації та набирались досвіду, аби згодом дбати про безпечне середовище у своїй школі.

Читайте також: Луцьким школярам подарували флікери.

17 грудня учнів запросили до УПП у Волинській області. Їм провели імпровізовану екскурсію та запросили в кабінет керівника Андрія Крутня.

Андрій Володимирович поділився з гостями своїми думками про безпеку в місті і роль молоді задля забезпечення порядку й безпеки та дав настанови на майбутнє.

Після пригощання чаєм та печивом усім учасникам проекту вручили світшоти помічників патрульних.

Це було радісно та емоційно, діти стали помітно серйознішими та проникливішими, охоче ділились враженнями й думками про участь у проекті.

У другій частині проекту застосовуватиметься метод «рівний – рівному»: учасники навчатимуть однолітків особистій безпеці, алгоритму дій під час виявлення порушень, толерантності, безпеці в інтернеті, реагуванню на стереотипи.

Читайте також: Луцькі ліцеїсти побували у поліції.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром