У Луцьку представили нового очільника Волинської обласної лікарні

18 Грудня 2019, 12:34
У Волинській обласній лікарні - новий керівник 9414
У Волинській обласній лікарні - новий керівник

Тимчасовим виконувачем обов'язків директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради став Олександр Дудар.

У середу, 18 грудня, екскерівник обласної клінічної лікарні Іван Сидор, який майже 37 років її очолював, подякував колективу за співпрацю і побажав своєму наступнику виваженості у прийнятті рішень.

Голова облради Ірина Вахович вручила Івану Сидору почесну грамоту та зачитала розпорядження про призначення т.в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександра Дударя. До цього він займав посаду заступника головного лікаря з хірургічної допомоги у Волинській обласній клінічній лікарні, судинний лікар-хірург вищої категорії. У 2018 році став заслуженим лікарем України.


Нагадаємо, на початку січня 2018 року тодішній голова Волинської облради Ігор Палиця підписав розпорядження про звільнення Івана Сидора у зв’язку із закінченням терміну дії контракту, що діяв з 2 січня 2005-го. Протягом майже двох років Іван Миколайович був виконувачем обов’язків головного лікаря. Днями Іван Сидор написав заяву в обласну раду з проханням звільнити його від виконання обов'язків директора.

Читайте також: У Луцькій міській лікарні безкоштовно оперуватимуть пацієнтів з ішемічною хворобою серця




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром