На вихідних у Луцьку та Луцькому районі сталося три пожежі

10 Січня 2017, 15:58
1823 Джерело: rbc.ua

Протягом різдвяних вихідних рятувальники ліквідували дві пожежі у місті Луцьку та одну – в Луцькому районі.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

У суботу, 7 січня, об 11:02 зафіксували пожежу в селі Лаврів Луцького району. Там загорілася цегляна господарська будівля. Вогонь ліквідували о 12:57 силами працівників Державної пожежно-рятувальної частини № 2, частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька та місцевої пожежної команди села Чаруків.

Того ж дня в обідню пору горів цегляний будинок на вулиці Янки Купали в Луцьку. Внаслідок пожежі отримав термічні опіки голови та верхніх кінцівок громадянин 1938 року народження.

У неділю, 8 січня, об 11:33 в обласному центрі зайнялась вогнем цегляна господарська споруда в комплексі з гаражем. Ліквідували її працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 1,2,3 та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька.

Управління ДСНС області звертається до громадян з проханням суворо дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті! Не перевантажуйте електричні мережі потужними споживачами, ховайте від дітей сірники та не залишайте їх вдома наодинці з увімкненими приладами електричного чи пічного опалення!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром