Спортивний check up: як стежити за здоров'ям, якщо ви любите тренуватися

14 Грудня 2019, 08:50
1383

Фізична активність приносить задоволення і робить нас здоровішими, але не кожен навіть цілком здоровий організм здатний переносити те чи інше навантаження. Щоб визначити, які саме види активності корисні і безпечні, проводиться спортивний check up.

Іноді людина, що займається спортом, бажає поліпшити свої показники, починає посилено тренуватися, але не отримує бажаного результату. У такому випадку важливо зрозуміти, чи є це наслідком неправильного тренування або ж є інші об'єктивні фактори, такі як гормональні зміни, бронхообструктивні захворювання та інші. В такому випадку спортивний check up допоможе знайти відповіді на ці питання.


 

Тим більше якщо ми приступаємо до занять після тривалої перерви. Наш мозок пам'ятає, що 10 років тому ми мали гарну підготовку, але на практиці стан організму міг змінитися. Крім того, багато захворювань довго не дають про себе знати, так як організм пристосовується до умов відсутності навантажень, і в цьому лайт-режимі ми про них навіть не підозрюємо, але стресова ситуація (наприклад, раптовий початок інтенсивних тренувань) може спровокувати розвиток захворювання і ускладнення, і, щоб уникнути цього, необхідно пройти обстеження.

Для спортсменів-любителів, професійних спортсменів і людям, які хочуть почати займатися спортом або продовжити тренування після перерви проходження попереднього обстеження дуже важливо.


 

Ви маєте змогу пройти спортивний check up в Туреччині. Balina Med Travel співпрацює з кращими клініками без посередників. Діагностика буде проводитися на найсучаснішому, високоточному обладнанні. Трактування результатів здійснюється досвідченими спеціалістами. Все це забезпечує високу якість та точність обстеження.

Читайте також: Нова модна тенденція – подорож закордон, замість традиційного випускного вечора

В програму включене детальне фізичне обстеження, консультація дієтолога, мінімум 25 лабораторних та інструментальні досліджень. За допомогою пов’язаних з кров’ю тестів визначається метаболічний, гормональний, гематологічний стан пацієнта і виявляється якість роботи органів і систем організму. В ході функціональних тестів проводяться вимірювання, які свідчать про роботу серця і системи дихання.

За результатами обстеження Ви зможете отримати повну інформацію про стан Вашого здоров'я та відповіді на всі Ваші питання.


 

Коли треба пройти спортивний check up?

  1. Ви збираєтеся купити абонемент у фітнес клуб, спортивний зал або почати займатися спортом на регулярній основі. Хочете підійти до цього питання серйозно з точки зору медицини та Вашого здоров'я.
  2. Ви збираєтеся бігти марафон, брати участь в запливі на довгі дистанції або виступити на будь-якому іншому спортивному заході, пов'язаному з підвищеним навантаженням на організм.
  3. Уже займаєтеся спортом, але хочете знати, які навантаження і вправи будуть ефективнішими для вас.

У вас є якісь питання по процедурі обстеження? Ви сумніваєтеся в необхідності проведення обстеження для занять спортом?

Просто зв'яжіться з нами за телефоном +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/, і ми розповімо докладніше з приводу спортивного check up і відповімо на будь-які ваші питання.

Читайте також: Туристична агенція «Баліна» пропонує раннє бронювання турів

Також долучайтеся до компанії в соціальних мережах https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk


 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром