У Луцьку зустріли чемпіонів світу з козацького двобою. ФОТО

13 Грудня 2019, 16:50
1607

До Луцька повернулися спортсмени клубів «Воїн» та «Прайд», які у складі збірної України стали чемпіонами світу з козацького двобою.

Зустріч тріумфаторів відбулася 13 грудня на залізничному вокзалі.

Турнір, який проходив у Харкові, об’єднав 1200 спортсменів з 12 країн світу.

«Для того аби потрапити на чемпіонат світу наші бійці перемагали на чемпіонаті та Кубку України, а також на етапі Кубку Європи. Ці звитяги дали змогу отримати ліцензію на виступ на чемпіонаті світу», – розповів президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков

Олександр Кулаков
Олександр Кулаков

 

Змагання проводилися у двох дисциплінах козацькому двобої за правилами ММА та грепплінгу.

«Воїн» Андрій Місюк до участі у світовій першості встиг тріумфувати на чемпіонаті Європи з самбо та стати чемпіоном України з ММА.

«На шляху до фіналу в мене було чотири поєдинки. У фіналі, завдяки задушливому прийому, вдалося перемогти представника з Туркменістану та здобути золото з козацького двобою та греплінгу», розповів боєць СК «Воїн» Андрій Місюк.

Андрій Місюк
Андрій Місюк

 

Своїми враженнями від змагань поділилася й представниця «Прайду» Поліна Ковирнова. Юна спортсменка привезла з Харкова золоті медалі чемпіонату.

 «Я дуже задоволена змаганнями. Всього у мене було сім боїв. Були як дострокові перемоги, так і тріумфи за рішенням суддів», – розповіла Поліна Ковирнова 

Поліна Ковирнова
Поліна Ковирнова

 

Загалом у спортсменів та тренерів залишилися позитивні враження  від результату та чемпіонату загалом. Втім, розслаблятися ніхто не збирається. Вже невдовзі бійці розпочнуть підготовку до майбутніх змагань, які відбудуться у 2020 році.

«Цьогорічна перемога є для нас дуже значущою, адже на такому чемпіонаті світу спортсмени вибороли найвищі нагороди й ми ними дуже пишаємося. Сподіваюся, що наступного року ми виступимо не менш вдало», – підсумував Олександр Кулаков


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром