Театральний майдан: на книжковому ярмарку зібрали 761 гривню для бійців

05 Жовтня 2015, 16:04
3643

У неділю на Театральному майдані відбувся 20 благодійний книжковий ярмарок «Книга за життя».

На ярмарку було продано книжок на загальну суму 761 гривня. Організатори зазначають, що збирають гроші для закупівлі термобілизни, берців та інших речей які потрібні бійцям взимку.

«Минулої неділі ми долучалися з «Книгою за життя» до «Благодійного гаражного розпродажу», організованого Інтернет-спільнотою «Добрі справи» та ГО «Автомайдан України», де за два дні було продано книжок на загальну суму 4 000 гривень. Це були й ті книги, що приносили нам лучани, і книги від книгарень, за що особлива подяка книгарні «Є» та Ганні Луцюк». Кошти будуть використані на термобілизну», – розповідає одна з організаторок акції Любов Казмірчук.

«Не сподівалися, що люди будуть відгукуватися на пропозицію придбати книгу й цього тижня, бо асортимент залишився невеликий. Проте, як виявилось, в нас вже є «постійні клієнти», які підтримують ініціативу протягом останнього року: купують книжки, прочитують за тиждень, а в неділю приносять їх для наступних читачів, беруть собі нові. Такий благодійний «буккроссінг» говорить про те, що люди не втомлюються робити добрі справи та допомагати волинським військовим в зоні АТО», – ділиться враженнями волонтерка, організатор акції Юлія Євпак.

Волонтери нагадують, що книги можна приносити в робочі дні з 11.00 до 18.00 за адресою м. Луцьк, вул. Шопена, 11, 2 поверх, Центр Європейської Інформації Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки.

Книги можна придбати не тільки на Театральному майдані щонеділі з 10.00 до 18.00, але й у спільноті «Книга за життя».

Крім того, організатори акції звертаються до небайдужих волинян з проханням приносити теплі речі (носки, светри, термобілизна), чай та каву за вказаною адресою або телефонувати за номером: 095-525-31-26.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром