Юрій Громик більше не буде деканом факультету філології та журналістики СНУ

12 Грудня 2019, 14:40
3558

Декан факультету філолології журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Юрій Громик повідомив, що не висуватиме свою кандидатуру під час виборів нового декана.

Контакт Юрія Васильовича закінчується 17 грудня. Про це він написав на своїй сторінці.

«Чотирнадцять років тому (аж важко повірити, але доведеться…), у жовтні 2005 року, трапилася зі мною одна оказія. У силу збігу різних обставин став я деканом рідного для мене факультету. Щоб осмислити й оцінити все, що відбулося згодом, мені самому треба ще трохи часу на роздуми. Бо то був такий вир із подій (переважно позитивних і яскравих)!.. Не маю сумніву: отримав безцінний досвід!

Бо, коли починав цю свою, так би мовити, місію, сам ще тільки вчився працювати, зокрема і з людьми (мав щойно якихось п’ять років викладацького стажу).

Зате поруч були мудрі, талановиті і порядні колеги (спершу – мої університетські Учителі, невдовзі – уже й мої учні); їхню підтримку відчував завжди, навіть у геть скрутні моменти (було ж усякого). А головне – мав унікальну нагоду зовсім зблизька спілкуватися зі студентами (мабуть, треба пів словника епітетів переписати сюди, щоб схарактеризувати тих пречудових молодих людей, яких гуртує навколо себе наш факультет). От у такій розкоші спілкування роки й минули…

17 грудня закінчується контракт, за яким я працював на посаді декана. Збіглося це з подіями, які, вірю, принесуть колективу університету хороші й очікувані зміни. Для цього заклад конче потребує нових людей – зі свіжими ідеями, з натхненням, зі свідомим бажанням реформ і реальним баченням їх упровадження. Невдовзі буде оголошено конкурс на заміщення вакантної посади декана факультету філології та журналістики. Вірю, що колектив обере достойну й мудру людину. Я ж не буду брати участі у цих виборах (це моє свідоме й остаточне рішення), але в усьому готовий допомагати і підтримувати.

Щиро дякую вам, мої шановні колеги, за співпрацю, підтримку й допомогу! Пам’ятаймо: незалежно від посад ми мусимо щонайперше дбати про імідж університету, зокрема й факультету філології та журналістики. Над цим і попрацюємо!

Дорогі наші студенти, прехороші мої друзі і натхненники! Мені спокійно за майбутнє нашого рідного факультету, бо тут є ВИ… Дякую!»

Читайте також: Цьось прокоментував перемогу над Коцаном у першому турі університетських виборів .

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром