Лучанка більш як півгодини мерзла на зупинці через недотримання водієм графіка маршрутки

09 Січня 2017, 15:28

Жительку обласного центру Волині обурило ставлення водіїв міських маршруток до своєї роботи та маніпуляції перевізників щодо пасажирів.

Пост про наболілу для лучан тему опублікувала у Facebook Богдана Стельмах.

Вона зауважила, що уже протягом двох днів маршрут №26 не возить пасажирів, в той час як маршрутка №26а їздить з інтервалом у годину.

«Спеціально пишу це не тільки для лучан... Учора, в майже -20, вистояла я на зупинці 40 хв. Один з маршрутів, 26, два дні не возить пасажирів. Немає жодної машини. Є тільки 26а раз на годину. Дочекалася, захожу в маршрутку і питаю водія, чи він їде за графіком.

– Так, - каже він мені.

– А чому, - питаю, - попередній рейс Ви скоротили на 5 хвилин і ми мусили стільки часу мерзнути?» – написала Богдана Стельмах.

На це водій, за словами лучанки, попри очевидну неправоту, почав доводити, що їздить відповідно до графіка, а якщо хтось не встиг, то треба було раніше приходити на зупинку.

Під час розмови одна із пасажирок попросила не відволікати водія, а інша – порадила звернутися на гарячу лінію до міськради.

«Я хочу сказати ось про що: як довго водії будуть диктувати правила пасажирських перевезень? Скільки ще перевізники будуть нами маніпулювати, не несучи відповідальності за якість надання послуг, а вимагаючи підвищення вартості проїзду? Люди, ви хочете в Європу? Хочете чесної влади? Хороших зарплат і гідних пенсій? Із вашим способом мислення ви цього заслуговуєте? Ви потрібні такі Європі? Ні, бо ви – рабська маса, не здатна навести порядок під носом!» – підсумувала обурена лучанка.