Лучанка більш як півгодини мерзла на зупинці через недотримання водієм графіка маршрутки

09 Січня 2017, 15:28
2969

Жительку обласного центру Волині обурило ставлення водіїв міських маршруток до своєї роботи та маніпуляції перевізників щодо пасажирів.

Пост про наболілу для лучан тему опублікувала у Facebook Богдана Стельмах.

Вона зауважила, що уже протягом двох днів маршрут №26 не возить пасажирів, в той час як маршрутка №26а їздить з інтервалом у годину.

«Спеціально пишу це не тільки для лучан... Учора, в майже -20, вистояла я на зупинці 40 хв. Один з маршрутів, 26, два дні не возить пасажирів. Немає жодної машини. Є тільки 26а раз на годину. Дочекалася, захожу в маршрутку і питаю водія, чи він їде за графіком.

– Так, - каже він мені.

– А чому, - питаю, - попередній рейс Ви скоротили на 5 хвилин і ми мусили стільки часу мерзнути?» – написала Богдана Стельмах.

На це водій, за словами лучанки, попри очевидну неправоту, почав доводити, що їздить відповідно до графіка, а якщо хтось не встиг, то треба було раніше приходити на зупинку.

Під час розмови одна із пасажирок попросила не відволікати водія, а інша – порадила звернутися на гарячу лінію до міськради.

«Я хочу сказати ось про що: як довго водії будуть диктувати правила пасажирських перевезень? Скільки ще перевізники будуть нами маніпулювати, не несучи відповідальності за якість надання послуг, а вимагаючи підвищення вартості проїзду? Люди, ви хочете в Європу? Хочете чесної влади? Хороших зарплат і гідних пенсій? Із вашим способом мислення ви цього заслуговуєте? Ви потрібні такі Європі? Ні, бо ви – рабська маса, не здатна навести порядок під носом!» – підсумувала обурена лучанка.

 

Коментарі
09 Січня 2017, 18:38
Справді, до яких пір міська влада буде нехтувати питаннями перевезень. Нещодавно написав звернення до міської ради щодо перебоїв руху маршруток на МКБ, на що отримав відповідь " більше такого не повториться, проведемо роботу з перевізниками, якщо і далі будуть проблеми, - будемо розривати договори з перевізниками", але ситуація якою була, такою і залишилась! А міська влада лише відписки пише! На більше мабуть і не здатна!
09 Січня 2017, 20:59
Очікування на маршутку 40 хв стало нормою для пасажирів, що їздять маршутом 47. Вже і петицію подавали і скаржилися, а реакції 0. Ні в садочок, ні в школу, ні на роботу доїхати просто неможливо!
09 Січня 2017, 22:25
Купуте машину - забудьте про маршрутки!
10 Січня 2017, 00:21
Я також сьогодні простояла 40 хв з двома дітками на зупинці щоб заїхати в село Підгайці ні 30 ні 251 не було
10 Січня 2017, 00:51
У вихідні дні транспорту дійсно ходить менше - про це написано на сайті міської ради. Однак, я хочу сказати, що найкращими є водії маршруту № 10. Вони чемні і коректні. Я живу в районі ДПЗ. Деякі водіЇ 11-го маршруту і 28-го дозволяють собі грубити і навіть оскорбляти, коли кажу, що маю посвідчення інваліда 2-ї групи. А на 10 маршруті такого не трапляється з тих пір, як деяких грубіянів звільнили. Їх, правда, підібрав 28 маршрут.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром