Посадовцю ОДА оголосили про підозру у вимаганні та одержанні хабара

11 Грудня 2019, 17:40
Посадовцю ОДА оголосили про підозру у вимаганні та одержанні хабара 1928
Посадовцю ОДА оголосили про підозру у вимаганні та одержанні хабара

Слідчі детективи поліції Волині оголосили посадовцю управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації про підозру у вимагання та одержанні неправомірної вигоди.

Відбулося це 11 грудня. Інформує Національна поліція у Волинській області.

Посадовця управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА правоохоронці затримали під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі півтори тисячі гривень. Напередодні вони також задокументували факт одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди – 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, 10 грудня слідчі детективи волинської поліції у співпраці зі співробітниками обласного СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області викрили та припинили злочинну діяльність посадовця одного із структурних підрозділів Волинської облдержадміністрації. Зловмисник вимагав і отримав неправомірну вигоду від суб’єкта господарської діяльності за сприяння у вирішенні питання щодо надання дозволу на викиди шкідливих речовин в атмосферу.

Санкція статті, передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.

Наразі вирішують питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром