Лучан кличуть на різдвяний бал

08 Січня 2017, 11:42
3258 Джерело: Limon.KG

У Луцьку відбудеться благодійний різдвяний бал «Добре серце».

Захід організовують 12 січня в арт-кафе «СТОП-КАДР», - йдеться в повідомленні на сайті Волинського товариства лікарів польського походження.

«Це буде унікальна для нашого міста подія за зразком Віденських балів, метою якої є об’єднання людей навколо благородної ідеї допомоги дітям, які опинилися у важкій життєвій ситуації, а також відновлення історичних традицій балів та сприяння всесторонньому формуванню особистості людей, їх відкритості, культури.

Бал носить виключно благодійний характер – усі зібрані кошти будуть передані на лікування онкохворих дітей під час заходу! Усі учасники без вагань погодились виступати безкоштовно, а численні спонсори благодійно допомагають в організації події!» - кажуть організатори.

Організаторами балу є волонтери, лікарі та викладачі СНУ.

Програма:

►Церемонія зустрічі гостей та відкриття балу;
►Танцювальне відділення з одночасним проведенням майстар-класів для гостей професійними танцмейстерами;
►Концертна програма;
►Благодійна ярмарка;
►Світлодіодне шоу;
►Фуршет та багато іншого.

Учасники:

►Камерний оркестр «КАНТАБІЛЕ»;
►Народний артист України Чепелюк Василь Адамович;
►Народний фольклорний гурт «ЧАЧКА»;
►Ведуча заходу – Вікторія Мельничук;
►Танцювальний колектив «ЮНІСТЬ»;
►Шоу балет «ELITE DANCE»

«Відвідавши цей захід, Ви допоможете хворим дітям, та отримаєте масу незабутніх вражень на все життя, і повірте – рівень вашої танцювальної майстерності є абсолютно неважливим - головним є бажання долучитись до чогось вищого та ціннішого за матеріальне та буденне. Вхід за запрошеннями. Їх можна замовити за телефонами 095 173 62 21, 063 119 26 56 та 098 036 85 76. Вартість запрошення (це ж і благодійний внесок) – 350 гривень. Для студентів – 150 гривень», - кажуть організатори.

Коментарі
09 Січня 2017, 11:33
Танцмейстр на балу має бути один. Чи я помиляюся? А студенти? У них же зараз канікули! Ті що не бідні ходять по Опера, Версаль, тощо. А ті, що і хотіли б на Бал, то не місцеві і давно на канікулах.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром