Тепло і холод для Таврія В: тримаємо баланс

09 Грудня 2019, 15:55
Мережа супермаркетів Таврія В знаходиться в ТОП-10 найактивніших мереж роздрібної торгівлі України 2476
Мережа супермаркетів Таврія В знаходиться в ТОП-10 найактивніших мереж роздрібної торгівлі України

Мережа супермаркетів Таврія В знаходиться в ТОП-10 найактивніших мереж роздрібної торгівлі України.

Modern-Expo утримує лідерство у сфері постачання комплексних рішень для ритейлу у Центральній та Східній Європі. Перший спільний проект тепер вже добрих партнерів реалізовано у 2011 році. Відтоді Modern-Expo неодноразово виготовляла та постачала для мережі Таврія В касові прилавки, стелажі, камери схову, елементи системи проводки. Про це йдеться на сайті підприємства. 

Нині ж маємо унікальний випадок розробки та реалізації комплексного рішення для магазину Таврія В у Одесі по вулиці Косовській. Комплексне рішення від Modern-Expo в межах проекту полягало в тому, щоб компанія виготовила, доставила та встановила решіткові стелажі з балдахіном.

Повний цикл від виготовлення до монтажу пройшли холодильні вітрини CoolJet S з розпашними дверима на виносному агрегаті. Фахівці Modern-Expo також здійснили доставку, монтаж та підключення комбінованої холодильно-морозильної вітрини Ay-Pas, зовнішніх агрегатів до всього холодильного обладнання, а також конденсаторів для рекуперації тепла. Виконали комплексні монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Холодильні вітрини власного виробництва Modern-Expo мають енергозберігаючі вентилятори та LED-підсвітку.

Корпус вітрини та внутрішні елементи холодильної шафи виготовлені з нержавіючої сталі. Склопакетні двері пристінної вітрини CoolJet S дозволяють зменшити споживання енергії на 50%. Компанія виготовляє холодильне обладнання різних розмірів, тож його легко підібрати для магазину будь-якого формату.

Опція встановлення енергозберігаючих вентиляторів та природне відтавання випарника, яке не потребує встановлення ТЕНів – це ще один крок для Modern-Expo у напрямку створення екологічного обладнання. Проект також передбачав інсталяцію системи рекуперації повітря в рамках системи управління енергоефективністю.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром