Відомі деталі смертельної ДТП на Грушевського

07 Грудня 2019, 12:40
4557

Учора, 6 грудня, на проспекті Президента Грушевського в Луцьку автомобіль Ford Proba насмерть збив пішохода.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20 години. Поліцейські встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель обласного центру. Водій допустив наїзд на пішохода, 41-річного жителя Ковельського району, котрий перетинав проїжджу частину. Внаслідок автопригоди перехожий загинув на місці події. Попередньо встановлено, що водій не був у стані алкогольного сп’яніння.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/dtp/za-faktami-dvox-letalnix-dtp-u-luczku-policziya-rozpochala-kriminalni-provadzhennya/

На проспекті Президента Грушевського в Луцьку автомобіль Ford Proba насмерть збив пішохода.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20 години. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель обласного центру. Водій допустив наїзд на пішохода, 41-річного жителя Ковельського району, котрий перетинав проїжджу частину. Внаслідок автопригоди перехожий загинув на місці події.

Попередньо встановили, що водій не був у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Вулиця Марценюка: через негоду зіткунилися два автомобілі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі поліції області розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Читайте також: На Кравчука водій Audi наїхав на пішохода.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром