Як у Луцьку відбувалися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

07 Грудня 2019, 11:20
2115

У Луцьку, з нагоди Дня місцевого самоврядування зібралися представники місцевої влади, депутати, члени виконавчого комітету, працівники структурних підрозділів міської ради, ветерани місцевого самоврядування.

Напередодні професійного свята учасників святкового зібрання привітав перший заступник міського голови Григорій Недопад. Про це повідомляє Луцька міська рада.

Долучилися до привітань заступниця міського голови Ірина Чебелюк та заступник міського голови Костянтин Петрочук.

У вітальному зверненні заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич зазначив:

«Будьте здоровими, успішними, сповненими гордості за те, що є частиною команди, яка змінює місто на краще. Щиро вдячний усім колегам за спільну працю, взаєморозуміння та підтримку. Будьмо гідними носити звання посадової особи місцевого самоврядування».

Особливі слова подяки лунали для ветеранів місцевого самоврядування. Найкращі побажання супроводжувалися врученням Почесних грамот і подяк депутатам та працівникам структурних підрозділів міської ради.

Урочисте дійство доповнив святковий концерт: пісні і танцювальні номери від Народного артиста України, Почесного громадянина міста Луцька Василя Чепелюка, заслуженої артистки України Алли Опейди, співачки Галини Конах, вихованців музичних шкіл та творчих студій нашого міста.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром