Банкір упевнений, що інвестиції зроблять Луцьк успішним*

05 Жовтня 2015, 14:02
4738

Кандидат у депутати від «Самопомочі» стверджує, що знає, як зробити Луцьк успішним.  

Працюючи кілька років в банківській сфері, кандидат здобув унікальний досвід у юридичній справі та галузі зовнішньоекономічних відносин. Нині чоловік має також цікаву роботу – представляє інтереси зарубіжних компаній в Україні.

Володимир Дацюк переконаний, що процвітання місто може досягти за допомогою інвестицій.

«Наше місто свого часу виграло кілька грантів: сьогодні за гроші грантодавців реконструюється наш зоопарк. А таких проектів може бути маса. Серед нас є енергійні молоді люди, які можуть писати такі проекти і вигравати кошти для проведення заходів з енергозаощадження, на освітлення вулиць, реконструкцію парків і інші потреби», – стверджує кандидат у депутати.

Ще однією проблемою міста Володимир Дацюк вважає відсутність діалогу між владою та населенням.

«До мене звертаються демобілізовані бійці, які мають проблеми з оформленням заяв, як її написати, куди подати. Вони спочатку йшли в міську раду, і там не завжди їм давали таку інформацію і відповіді. Коли є проблема, її треба вирішувати, навіть тієї самої громадської приймальні. Функції, які б мала виконувати міська рада, взяла на себе громадська організація. Тому варто звернути увагу на цей момент налагодження діалогу між владою і громадою», – розповідає Володимир Дацюк.

Кандидат впевнений, що зможе принести користь місту та його громаді, адже має досвід в юридичній сфері та галузі зовнішньоекономічних відносин і застосує його для управління проектами та залучення інвесторів. А також працюватиме задля налагодження тіснішого діалогу між владою та громадою.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром