У Луцьку відбудеться міжнародний форум для журналістів

05 Грудня 2019, 12:19
Фото ілюстративне 2694
Фото ілюстративне

У Луцьку в рамках Академії транскордонного розвитку пройде Форум для журналістів України, Білорусі та Польщі. 

Захід відбудеться 16-18 грудня. Про це повідомляють організатори події. 

Форум організовують у рамках Програми транскордонного Співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

«Зустрічі з представниками вибраних проектів та органів влади Волинської області, а також навчальні візити до кількох волинських проектів стануть першою можливістю для учасників отримати інформацію та контакти для своїх майбутніх публікацій та передач. Під час Форуму ми також створимо платформу для обміну думками журналістів трьох країн Програми», – анонсують організатори. 

Обіцяють чимало приємних сюрпризів, зокрема конкурси з привабливими нагородами. 

Для того, аби взяти участь у заході, необхідно пройти реєстрацію, яка триватиме до 6 грудня. Учасникам оплатять проживання, харчування та доїзд. Форум вестимуть трьома мовами: українською, польською та російською із наявним перекладом. 

 

Довідково: Програма транскордонного співробітництва (ТКС) Польща-Білорусь-Україна вже 15 років підтримує процеси розвитку на прикордонній території Польщі, Білорусі та України шляхом фінансування різноманітних проектів. Усі проекти, що фінансуються у рамках Програми Польща-Білорусь-Україна, є некомерційними та сприяють поліпшенню якості життя мешканців східної Польщі та Західної України і Білорусі. За розміром бюджету Програма Польща-Білорусь-Україна є найбільшою програмою ЄІС ТКС на кордонах ЄС –165 мільйонів євро виділять з програми на проекти, спрямовані на захист та промоцію культурної та природної спадщини прикордонних територій, транспортну інфраструктуру регіонів, вдосконалення інфраструктури та роботи пунктів перетину кордону, а також розвиток служб охорони здоров'я та громадської безпеки.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром