Як у Луцьку пройшов чемпіонат із панкратіону та грепплінгу

04 Грудня 2019, 15:49
Чемпіонат із панкратіону та грепплінгу 1593
Чемпіонат із панкратіону та грепплінгу

У Луцьку відбувся відкритий  обласний чемпіонат  із панкратіону та грепплінгу. 

Нагадаємо, захід проходив у суботу, 30 листопада. Про це повідомили організатори.

Змагання організовувала Волинська обласна федерація панкратіону, грепплінгу та бразильського джиу-джитсу спільно із Федераціями панкратіону та грепплінгу України та спортивним клубом GARDA за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради. Захід зібрав майже сотню борців з Луцька, Волині та міста Олевськ Житомирської області.

Це був останній у 2019 році чемпіонат із панкратіону і грепплінгу, у планах провести кілька вже в наступному, 2020 році.

«Це був, так би мовити, домашній чемпіонат. Зібралося кілька клубів з Луцька і з-за його меж. Необхідно піднімати порбцівський рівень у своєму регіоні. Тому цей чемпіонат став хорошим завершенням календарного року», – розповів голова Волинської обласної федерації панкратіону, грепплінгу та бразильського джиу-джитсу й головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

До слова, головний тренерський склад клубу GARDA нині перебуває Харкові, де з 5 до 7 грудня проходитиме Чемпіонат України з панкратіону та грепплінгу, на який з’їжджаються усі спортсмени країни з цих видів спорту. Переможцям цього чемпіонату будуть відчинені двері на Чемпіонат Європи.










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром