У новорічну ніч дві пари лучан вирішили одружитися

05 Січня 2017, 12:47
2942 Джерело: vk.com

На початку 2017 року двоє хлопців вирішили зробити своїм половинкам пропозицію одружитися.

Це відбулося під час святкування Нового року у пабі «Лучеськ», – пише «Таблоїд Волині».

Зі слів арт-директора закладу Жені Чепеля, адміністрація до останнього не знала про плани гостей. Під час святкування хлопці по черзі підійшли до ведучого Микити Чибаря й по секрету розповіли про свої плани.

Микита професійно обіграв ситуацію, тож новоспечені наречені до останнього думали, що на сцену виходять на конкурс. Коли ж з’явилися квіти та свічки, а коханий ставав на одне коліно, все ставало зрозумілим. Обоє хлопців почули в той вечір омріяне «так».





Окрім того, гостей пабу розважав шоу-балет «Liberta» та гурт «Корінь Мандрагори». Учасники свята взяли участь у великій кількості святкових конкурсів, а апофеозом дійства стала новорічна дискотека.

Фото зі сторінки закладу у Вконтакте.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром