Кандидат у депутати знає, як зменшити витрати на опалення*

04 Жовтня 2015, 18:30
3017

Олег Іщук займається виробництвом паливних гранул з відходів деревини і розуміє, як уникнути залежності від газу.

Кандидат вважає, що потрібно безпосередньо зав’язати відносини між ОСББ та іноземними організаціями, які кредитують під невеликий відсоток з можливими грантами програми по енергоефективності та зменшенню споживання природних ресурсів. Тобто треба створити дієвий механізм стимулювання ОСББ займатися утепленням своїх будинків і впровадженню новітніх енергозберігаючих технологій.

«Часто погодні умови в опалювальний сезон різко міняються в теплу сторону і ми відкриваємо вікна та випускаємо тепло на вітер. Лічильник з терморегулятором дає змогу регулювати потрібну температуру і уникати зайвих витрат на опалення.Тому вважаю, що не слід економити на самому лічильнику і він мусить бути обладнаним всім необхідним устаткуванням. Якщо у будинку вже є лічильник, і наприклад, на 5-му поверсі холодніше, це означає,що система опалення засміченна і потребує очищення. Далі для подальшої енергоефективності необхідно утеплити будинок, утеплити дах. Коли людина бачить ту різницю у себе в рахунках за комуналку, то починає цим питанням більше цікавитися і стає дбати про своє помешкання», – впевнений Олег Іщук.

Кандидат у депутати був учасником «Автомайдану», а також займався волонтерством. У політику вирішив піти, щоб мати можливість втілювати проекти, для яких треба мати повноваження депутата. Адже успішним можна назвати лише те місто, в якому люди задоволені станом охорони здоров’я, комунальними тарифами, інфраструктурою та культурою.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром