Учасники АТО хочуть зустрітися із новопризначеним головою Волинської ОДА

03 Грудня 2019, 14:40
2888

Учасникам АТО, які прийшли на зустріч з новим головою ОДА Волині, організують зустріч з Юрієм Погуляйком.

Про це стало відомо у вівторок, 3 грудня, в приміщенні Волинської обласної ради. Про це інформує Волинь24.

Присутні зібралися аби заявити, що вони проти немісцевого керівника Волині. Інші ж хочуть особисто побачити новопризначенця. Активісти зазначають, що пробуватимуть потрапити в овальну залу, де анонсували представити голову ОДА.

Керівник апарату обласної державної адміністрації Богдан Гончарук повідомив, що зустріч відбудеться на півтори години пізніше. Триватиме вона приблизно 40 хвилин.

«Я спробую домовитися, аби хоча б п‘ять чоловік могли зустрітися і поспілкуватися з головою ОДА після зустрічі. Можете зачекати десь в сесійній залі чи в холі», – сказав він.

Атовці ж заявили, що хочуть всі разом зустрітися з ним. До слова, атовців тут понад півсотні.

Гончарук пообіцяв домовитися про зустріч.

Нагадаємо, що Зеленський звільнив голову Волинської ОДА.Пізніше стало відомо, хто тимчасово очолюватиме Волинську ОДА замість Савченка. Сьогодні у Волинській ОДА відбудеться зустріч з керівниками органів влади та місцевого самоврядування під головуванням першого заступника керівника Офісу Президента України Сергія Трофімова. Пізніше повідомили що представлення перенесли.

Коментарі
03 Грудня 2019, 16:58
З ранку близько 8.00 біля управління СБУ під знаком зупинка стоянка заборонена стояв автобус з київськими номерними знаками, біля якого схожі хлопці чоловік до 20 перекурювали. Напевно переїздні учасники.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром