Луцькі поліцейські затримали автомобіль з перебитим номером кузова

04 Січня 2017, 17:33
2857

У вівторок, 3 січня, співробітники Управління патрульної поліції Луцька під час нагляду за дорожнім рухом у Ківерцівському районі виявили «Volkswagen Golf» з перебитим номером кузова.

Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Автомобіль зупинили на автодорозі поблизу села Ромашівка Ківрецівського району. Під час перевірки документів поліцейські помітили, що номер кузова автомобіля має ознаки підробки. За кермом транспортного засобу перебував раніше судимий 27-річний мешканець Луцького району.

Окрім цього, у раніше судимого пасажира автомобіля, 30-річного лучанина, правоохоронці вилучили близько одного граму амфетаміну.

Автомобіль та вилучену наркотичну речовину направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, відповідно.

Триває досудове розслідування.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром