Волинян попереджають про снігопади та небезпеку на дорогах

04 Січня 2017, 17:15
2199 Джерело: www.5.ua

Найближчими днями на всій території України і на Волині зокрема спостерігатиметься значне погіршення погодних умов.

За прогнозами синоптиків, очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, пориви вітру, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, – повідомляє Укравтодор.

Водіїв та перевізників закликають при можливості утриматись від поїздок, планувати їх у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту.

Великогабаритний транспорт часто стає причиною обмеження руху на автомобільних дорогах загального користування, він блокує проїжджу частину, а також зупинки таких вантажівок на узбіччях призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнюють роботу дорожнім службам.

Служба автомобільних доріг у Волинській області нагадує і застерігає, що під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці обмежено рух вантажного автотранспорту без ланцюгів проти ковзання на ділянці з 61-го до 73-ого кілометра (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Про це інформують відповідні попереджувальні панно.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром