У Луцьку школярі з усієї України вивчали комп'ютерне моделювання

01 Грудня 2019, 17:34
Фото ілюстративне 3520 Джерело: Медичний портал
Фото ілюстративне

Захід відбувся вже вдруге на машинобудівному факультеті Луцького НТУ.

Більше трьох десятків учнів шкіл та студентів коледжів не лише з Луцька чи Волині, а й з далеких областей України, зголосилися взяти участь у ІІ Школі асів з комп’ютерного моделювання, інформує прес-служба навчального закладу.

Організатори стверджують, що захід  має відкрити можливості молоді в інженерному проектуванні, моделюванні та графіці й продемонструвати процес створення тривимірних об’єктів. Торік тема конкурсу стосувалася інженерної та комп’ютерної графіки. Нині ж, за словами завідувача кафедри ІКГ Ігоря Головачука, межі Школи асів розширили: «Зараз тренінг включає математичні моделі і моделювання технологічних процесів».

Учасники Школи асів заслухали теоретичну частину тренінгу, згодом у спеціально облаштованих аудиторіях взяли участь у практичних заняттях з основ комп’ютерного моделювання, а наприкінці позмагалися у конкурсі на кращу 3D анімацію.

«Під час викладання різноманітних дисциплін для студентів Луцького НТУ, ми використовуємо усі ті технології, що й представлені у цьому конкурсі. Тому здобуті сьогодні навики і вміння знадобляться вам у навчанні в університеті», – звернувся спікер до учасників.

Привітав талановиту молодь і ректор Луцького НТУ Петро Савчук.

Учасники Школи асів заслухали теоретичну частину тренінгу, згодом у спеціально облаштованих аудиторіях взяли участь у практичних заняттях з основ комп’ютерного моделювання, а наприкінці позмагалися у конкурсі на кращу 3D анімацію. Насамкінець діти отримали нагороди та іменні сертифікати. 

Читайте також: День автомобіліста і дорожника у Луцькому технічному університеті

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024