Депутат Аскольд Пекарський проти нічних клубів у спальних районах Луцька

04 Жовтня 2015, 13:30
2583 Джерело: byut.volyn.net

Лучанин Аскольд Пекарський пішов до міської ради п’ять років тому, проте мешканці 18 округу кажуть, що не знають, хто у них депутат.

Попри те, що мешканці Аскольда Пекарського не знають, йому 33 мікрорайон подобається, тому цьогоріч він знову буде балотуватися від того ж округу. Депутат говорить, що ніколи не ділив виборців на «своїх» і «чужих», і не відмовляв жодному лучанину, який звертався із проханням допомогти. Аскольд Пекарський вважає, що з округом йому пощастило, адже з дворами і дорогами тут більш-менш ситуація була хороша. А проблеми з дахами і незаконними забудовами вдалося ліквідувати. Проте не меншою проблемою, на думку депутата, є робота нічних клубів в спальних районах міста.

 «Я проти роботи на території міста нічних клубів, тим більше – в спальних районах. Наприклад, у нас в окрузі є «Колізей», в народі – «Шайба». Я неодноразово робив запити, щоб заборонити його діяльність. Але мені щоразу відповідають, що власник все зробив, щоб гамір не виходив назовні. Тим не менше, коли в 4 ранку закінчує роботу клуб, і всі відвідувачі виходять на вулицю, звісно, це заважає місцевим мешканцям», – вважає Аскольд Пекарський.

Мешканців округу також турбує нічний галас, проте не від клубів, а від нічних посиденьок юнаків під під’їздом.

Що зробив Аскольд Пекарський за 5 років і як про роботу депутата відгукуються місцеві мешканці, читайте у матеріалі «Що зробили депутати за 5 років. Аскольд Пекарський».

Коментарі
04 Жовтня 2015, 23:41
На вулиці Тарасова29, діє бар Домашній, його взагалі треба зачинити! немає дозволу сусідів про встанлвлення літнього кафе!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром