Для «ГаРмИдЕр ангар-stage» збирають кошти на світло й тепло 

27 Листопада 2019, 16:39
Команда «ГаРмИдЕр ангар-stage» 3421
Команда «ГаРмИдЕр ангар-stage»

Сучасний мистецький простір  «ГаРмИдЕр ангар-stage», що знаходиться у Луцьку, запровадив краудфаундінгову кампанію зі збору коштів на світло й тепло. 

Теплова система і світлове обладання необхідні для того, аби ГАS міг  повноцінно функціонувати впроодовж цілого року. Про це написали на сайті Велика Ідея

«Власних або меценатських коштів для забезпечення цих витрат ми не маємо, тому й вирішили провести краудфаундінгову кампанію з подальшим дофінансуванням від Міжнародного фонду у межах конкурсу «Культура. Спільнота». Якщо наша кампанія збере 100 тисяч гривень, то фонд «Відродження» додасть аналогічну суму», – повідомляють представники «ГаРмИдЕр ангар-stage».

Зароблені кошти планують витратити на закупівлю внутрішніх блоків кондиціонера, що будуть використовуватися для обігріву приміщення та кондиціонування повітря. Загальна вартість – 100 тисяч гривень. Ще стільки ж становить вартість світлового обладання. 

До слова, «ГаРмИдЕр ангар-stage» функціонує відносно недавно, з серпня 2019 року, але тут вже встигли провести ряд цікавих заходів, які викликали ажіотаж у Луцьку.

Місія «ГаРмИдЕр ангар-stage» полягає у тому, щоб стати головною об’єднавчою платформою Луцька для введення діалогу із дітьми, молоддю та людьми середнього віку про сучасне актуальне мистецтво та соціальну відповідальність, через творення та презентацію актуального мистецького продукту, а також проведення просвітницьких заходів.

Внести пожертву для «ГаРмИдЕр ангар-stage» можна ТУТ.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром