Bідкрили «Мандрівний вішак»

03 Жовтня 2015, 17:30
2354

Театральний фест «Мандрівний вішак» стартував, хоч і не урочисто. Театр-студія «ГаРмИдЕр» розпочав театральні мандри вибором пана Мандрішака, якому належить честь увесь день носити сталевий вішак – символ фестивалю «театру за межами театру».

Про це повідомляє Слово Волині.

За паном Мандрішаком гармидерівці та глядачі потрапили на представлення київського театру «Splash», де «дикі» актори спустошували валізи, і натрапили на тонку творчу душу, яку потім знову успішно закидали порожніми валізами.  

Далі рух продовжився у напрямку вулиці Лесі Українки. І якщо вам здається, що ця людна пішохідна вулиця бачила все, ви сильно помиляєтесь. Харківський театр «Котелок» біля пам’ятника Костю Шишку переконував глядачів та колег-театралів, що всі ми після смерті потрапляємо в пекло. За власним бажанням та за власними вподобаннями.

А коротка німа вистава київських театралів «Опери у валізі» змусила шумну пішохідну вулицю на мить замовкнути і прислухатися до власних двигунів!

Перформанс дрогобицького актора Олександра Максимова був останнім представленням. Після виступу чоловіка режисер театру «ГаРмИдЕр» Руслана Порицька оголосила «суб’єктивне журі», яке визначить найкращий театр та запросила лучан дивитися інші вистави фестивалю.

Тим часом пан Мандрішак, приречений всі вихідні носити на фестивальні сталевий вішак, по секрету сказав, що на наступній локації – першій виставі «Мандрівного» на глядачів очікує сюрприз!


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром