У Луцьку розпочалися змагання з художньої гімнастики

03 Жовтня 2015, 16:00
3677

У місті відбуваються змагання з художньої гімнастики «Кубок Луцька – 2015». Відкриття спортивного дійства відбулося 3 жовтня на арені «Generator City».

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.


 

Учасників змагань привітали представники міської влади, Федерації художньої гімнастики та господарів дійства.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик зауважив, що змагання – це свято грації, краси та вишуканості. «Ми розуміємо, для нас – це свято, гарне дійство, а для вас – це змагання, в якому ви маєте продемонструвати всі таланти, всі сили, які ви доклали для тяжких тренувань», – зазначив він і подякував юним спортсменкам за тягу до прекрасного, а батькам – за підтримку своїх талановитих дітей.

Керівник департаменту обслуговування арени «Generator City» Оксана Вознюк запевнила, що торгово-розважальний центр «ПортCity» з приємністю долучається до проведення змагань. «Художня гімнастика – це спорт, здоров’я, який поєднує в собі грацію та красу», – наголосила вона і побажала дівчаткам гарних виступів.

А головна суддя змагань Тетяна Фігель побажала глядачам видовищних виступів, а колегам-арбітрам – об’єктивності в оцінюванні.

Змагання триватимуть упродовж двох днів, 3–4 жовтня. По завершенню судді визначать переможниць у різних вікових категоріях.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром