У Луцьку затримали чоловіка, якого підозрюють у розбої та викрадені телефону

26 Листопада 2019, 13:13
1879

Поліцейські за підозрою в скоєнні в Луцьку розбою затримали 34-річного чоловіка.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України йому загрожує, зокрема, до семи років позбавлення волі, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області

У неділю, 24 листопада, до поліції Луцька із заявою звернувся 29-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що на нього в автомобілі «Skoda Fabia» в обласному центрі напав невідомий.

Читайте також: Крупа: невідомі в масках напали на будинок та викрали гроші.

Зловмисник, погрожуючи ножем, відібрав у потерпілого мобільний телефон та зарядний пристрій. Сума завданих матеріальних збитків становить 7 тисяч гривень.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами співробітники кримінальної поліції Луцька встановили, що кримінальне провадження скоїв 34-річний місцевий житель.

Нагадаємо: Забрали гроші та документи: біля луцького супермаркету побили чоловіка.

Зловмисника затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте також: У Луцьку затримали чоловіка, якого підозрюють у розбої на мільйон гривень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром