Школярів однієї з Луцьких шкіл забезпечать світловідбивними елементами

26 Листопада 2019, 12:20
1823

Учнів луцької школи №2 забезпечать світловідбивними елементами.

Захід з передачі флікерів в рамках ініціативи «Світлодіти» відбудеться 28 листопада, в четвер, о 15:30, у школі №2, – інформує Патрульна поліція Волинської області.

Більше тисячі потрібних світловідбивних елементів придбали представники Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку. Спільно з працівниками Патрульної поліції Волині та координатором ініціативи «Світлодіти» Віктором Грисюком наліпки, браслети та жилетки отримають в першу чергу ті учні школи, які навчаються в другу зміну, а їх – майже 400 дітей.

Також інспектори зі зв’язків з громадськістю о 16:00 проведуть в одному з класів тематичний урок щодо дотримання правил дорожнього руху.

Серед учасників заходу: віце-консул Марек Запур, начальник УПП в області Андрій Крутень, директор школи Василь Грищук, координатор ініціативи Віктор Грисюк, учні, вчителі, патрульні поліцейські.

Нагадаємо, ініціатива «Світлодіти» втілюється в області майже рік. За цей час тисячі маленьких волинян, завдяки співпраці з бізнесом, отримали від патрульних поліцейських світловідбивні елементи, щоб виділятись на дорозі в темну пору доби.

Також патрульні проводять «Уроки безпеки» спільно з партнерами, під час яких діти самостійно виготовляють флікери.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39