Відомий бізнес-тренер пообіцяв луцькому сервісу доставки їжі 100 тисяч гривень на розвиток

25 Листопада 2019, 15:15
Євгеній Черняк 1847
Євгеній Черняк

Бізнесмен Євгеній Черняк погодився інвестувати у розвиток луцького сервісу доставки продуктів Smaco 100 тисяч доларів.

Це трапилось під час його виступу на конференції «Big Money інтенсив» у Львові у неділю, 24 листопада, пише Перший.

«Під час свого виступу Євгеній Черняк годину відповідав на питання з залу. Я вирішила запитати про роль жінки в бізнесі і баланс між роботою та сім’єю. Він сказав, що жінка може бути в бізнесі. Як приклад навів Марину Авдєєву – керуючу акціонерку страхової компанії «Арсенал Страхування», доларову мільйонерку і маму двох дітей», - розповідає власниця сервісу Smaco Марія Куліш.

Тоді лучанка запропонувала бізнесмену інвестувати у її справу.

«Євгеній Черняк дав 30 секунд, щоб переконати його. Я сказала, що ми 14 місяців наполегливо працювали над запуском проєкту і вже заробляємо гроші, вийшли на самоокупність, працюємо в сфері логістики, а це одна з його спеціалізацій. Також я сказала, що ми працюємо на ринку, що росте приблизно на 20% щороку, і в найближчому майбутньому його оцінюють у мільярд євро в Україні. Врешті він погодився працювати з нами за принципом Smart money – коли інвестор не просто дає гроші, а виступає експертом і порадником», - каже Марія Куліш.

Тепер власниця Smaco повинна представити Євгену Черняку бізнес-стратегію. Зокрема вона планує запустити сервіс доставки продуктів Smaco в інших містах України з населенням понад 200 тисяч. Це, наприклад, Рівне, Івано-Франківськ тощо.

Довідково: Євгеній Черняк – власник алкогольного холдингу Global Spirits (що об’єднує «Хортицю» та Одеський коньячний завод), популярний блогер і бізнес-тренер. На його каналі «Big money» у youtube – 412 тисяч підписників.

Smaco – сервіс доставки продуктів з магазинів Луцька до дому і офісу.  Стартував у жовтні 2019 року. Працює на території Луцька та околиць (Боголюби, Боратин, Гаразджа, Дачне, Забороль, Зміїнець, Липини, Підгайці, Прилуцьке, Рованці, Струмівка, Тарасове).  Доставка по місту коштує 69 гривень У села – 99 гривень.

Читайте також: Docudays UA в Луцьку: запрошують переглянути фільм про резонансні розслідування

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром