Луцькі священнослужителі завершили щорічне паломництво лікарнями

25 Листопада 2019, 09:13
Фото ілюстративне 1895
Фото ілюстративне

Понад два тижні у Луцьких лікарняних закладах служили молебні з акафістами перед іконою святителя і чудотворця Спиридона Тримифунтського з частинкою мощей.

У щорічному паломництві взяли участь протоієрей Микола Цап, старший капелан єпархії Олександр Безкоровайний, настоятель парафії протоієрей Назар Бабій, інші капелани медичних закладів, медперсонал та пацієнти. Про це йдеться на сайті Волинської єпархії ПЦУ.

Богослужіння провели в обласній клінічній лікарні, у Луцькому клінічному пологовому будинку, станції швидкої медичної допомоги та Волинській обласній дитячій лікарні, обласній психіатричній лікарні № 1, міській лікарні, поліклініках № 2, № 1, госпіталі ІВВ, поліклініці № 3, облтубдиспансері, Волинському онкодиспансері та хосписі, військовому госпіталі, інфекційній лікарні, обласній клінічній лікарні (корпус № 2 в селі Боголюби).

Уперше цього року реліквія перебувала в перинатальному центрі, поліклініці МВС, реабілітаційному центрі «Пролісок» для дітей з інвалідністю. У цьому центрі капелани залишили пожертви, які зібрали протягом паломництва.

Нагадаємо, у Луцьку попрощаються із загиблим священиком.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром